Във връзка с текущите събития в Близкия изток Wizz Air уведомява всички

...
Във връзка с текущите събития в Близкия изток Wizz Air уведомява всички
Коментари Харесай

Самолетите на Wizz Air вече няма да летят над територията на Ирак и Иран

Във връзка с настоящите събития в Близкия изток Wizz Air   уведомява всички свои пасажери, че от съображения за сигурност самолетите на самолетната компания стопират да летят над териториите на Ирак и Иран. В тази връзка Wizz Air ще промени маршрутите на осъществяване на полетите си от София до Дубай и от Будапеща до Дубай, само че все още няма анулирани полети.

Ето и изказването на компанията по въпроса: 
„ Wizz Air осведоми всички свои уважаеми пасажери, че непрестанно следи и прави оценка настоящата обстановка и събития в Близкия изток и поддържа връзка със съответните органи. Засега нито един полет на Wizz Air не е анулиран, само че защото актуалната обстановка в района е тежка, в случай че събитията изискват, самолетната компания, както постоянно, ще предприеме всички нужни стъпки, с цел да подсигурява сигурността на своите пасажери, екипаж и самолетите, до момента в който извършва полетите си до Дубай. Ако има смяна в разписанието на самолетната компания вследствие на по-нататъшно развиване в района, засегнатите пасажери ще бъдат известени посредством email и sms. Сигурността и сигурността остават главен приоритет на Wizz Air. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР